Over ons

Hoe AW Support is begonnen

Na vele jaren in loondienst gewerkt als leidinggevende bij verschillende grote meubelbedrijven en een caravanbedrijf ben ik op zoek gegaan naar werkzaamheden waar je de werkuren flexibel kan indelen. Ik wilde graag wat meer tijd om zelf ook bij  de opvoeding van de kinderen betrokken te zijn.
Dat  heeft me in najaar 2008 doen besluiten om de instructeursopleiding te gaan doen.  Vervolgens ben ik in februari 2009 gestart als zelfstandig ondernemer met een een eigen autorijschool.

Handelsgeest, creativiteit en graag dingen willen regelen zorgen ervoor dat ik niet stil kan en wil zitten.
Door mijn technische en commerciële achtergrond wilde ik meer naast de rijschool.

Hiervoor starte ik naast de autorijschool AW Support.
In februari 2016 kreeg ik de mogelijkheid om voor een Tsjechische camping de Nederlandse communicatie en boekingen te verzorgen.

Verder is er een samenwerking met Transparant administratie  om (startende) ondernemers te assisteren met hun administratie en boekhouding.

Verder gebruik ik mijn ervaring om mkb-ondernemers te helpen kijken naar verbeterpunten binnen hun onderneming.  Na een aantal jaren kan je als ondernemer zo bezig zijn met het draaiende houden van je bedrijf dat er ongemerkt een vorm van “bedrijfsblindheid “‘optreed. Dat je soms even het zicht kwijt bent hoe je klant je bedrijf ziet. Een frisse blik van buitenaf kan dan soms verhelderend werken. Het leuke van dit werk is dat je kunt brainstormen met medeondernemers en samen kunt werken aan de droom van de ander te realiseren of voort te zetten.  

De rijschool is er nog steeds, het is erg leuk om nog een aantal uren per week jonge mensen te helpen naar hun rijbewijs. Leuke gesprekken tijdens de lesuren en een bron van inspiratie.

 

Samenwerking Transparant administratie

Ik werk al sinds 2008 samen met Jeroen Fictorie van Transparant administratie. Jeroen is accountant en is als zelfstandig ondernemer gaan werken na een aantal jaren bij grote bedrijven ervaring opgedaan te hebben. De afgelopen jaren heeft Jeroen vanuit Jordanië meerdere jaren internationale ervaring opgedaan.

Transparant administratie kan tegen gunstige tarieven de winst/verliesrekening, jaarrekening en belastingaangifte verzorgen.