Over ons

Hoe AW Support is begonnen

Ik (Alex Weverling – 1966) ben in 2009 gestart als zelfstandig ondernemer. Ik heb sindsdien twee bedrijven opgezet, namelijk mijn rijschool en AW Sales & Office Support. Ik vertel je hieronder graag meer hierover.

Vele jaren in loondienst gewerkt als leidinggevende bij verschillende grote meubelbedrijven. Ik wilde minder uren gaan werken en thuis vaker aanwezig zijn voor de opvoeding van de kinderen. Ik ben op zoek gegaan naar werkzaamheden waar je de werkuren flexibel kan indelen, vervolgens ben ik een eigen autorijschool begonnen.

Handelsgeest, creativiteit en graag dingen willen regelen zorgen ervoor dat ik niet stil kan en wil zitten.
Door mijn technische en commerciële achtergrond wilde ik meer naast de autorijschool.
In februari 2016 kreeg ik de mogelijkheid om voor een Tsjechische camping de Nederlandse communicatie en boekingen te verzorgen. Hiervoor startte ik naast de rijschool AW Sales & Office Support.

Inmiddels zijn er via AW Support een aantal zzp’ers gestart en ondersteunt door mij. Ook heb ik enkele ondernemers mogen assisteren om als buitenstaander kritisch naar hun onderneming te kijken en daarbij te kijken naar verbeterpunten binnen de onderneming.  Vooral bij kleinere ondernemingen kan er soms ongemerkt een vorm van “bedrijfsblindheid “‘optreden. Een frisse blik van buitenaf kan dan soms verhelderend werken. Het leuke van dit werk is dat je kunt brainstormen met mede ondernemers en samen kunt werken om een droom van de ander te realiseren.  

De rijschool is er nog steeds, het is heel erg leuk om nog enkele uren per week jonge mensen te helpen naar hun rijbewijs. Leuke gesprekken tijdens de lesuren en een bron van inspiratie.

Ik hoor graag van je of ik je mag ondersteunen om de stap naar zelfstandigheid te maken of bij een volgende stap in de eigen onderneming. Het is een investering in je toekomst!

Samenwerking

Ik werk al sinds 2008 samen met Jeroen Fictorie van Transparant administratie. Jeroen is accountant en is als zelfstandig ondernemer gaan werken na een aantal jaren bij grote bedrijven ervaring opgedaan te hebben. De afgelopen jaren heeft Jeroen vanuit Jordanië meerdere jaren internationale ervaring opgedaan.

De winst/verliesrekening, jaarrekening en belastingaangifte worden door Transparant administratie uitgevoerd. Bij een (boek)jaarcontract zijn deze bij de prijs inbegrepen.

Tarieven

Los uurtarief: 42 euro

Complete administratie vanaf 85 euro per maand incl. basis belastingaangifte, W/V rekening en jaarrekening)

Alleen belastingaangifte met W/V rekening en jaarrekening vanaf 450 euro

Startgesprek Zzp aan huis met 3 uur startondersteuning  99 euro

Indien een afspraak buiten de regio valt kunnen er reiskosten in rekening gebracht worden.
Tarieven 2018  exclusief Btw.